Ripsienpidennyskoulutus

Opi pitkien ripsien salat – hoitolamme Helsingissä järjestää ripsienpidennysten koulutukset

Klassisten ripsien koulutus

Klassisten ripsien koulutus on ensi askel ripsimaailman salojen oppimiseen. Koulutuksen ensimmäisenä päivänä on 1 h teoriaa, jossa käydään läpi ripsienlaittotekniikkaa, työvälineitä, työn järjestystä sekä hygieniaan ja työasentoon liittyviä asioita. Lisäksi harjoitellaan mallilla ripsien laittoa, aivan alusta alkaen. Ripsiä tehdään mallille noin 4 - 5 tuntia. Sen jälkeen asiakas harjoittelee itsenäisesti kotona.

Toinen koulutuspäivä varataan yleensä noin 2 viikon päähän, jolloin jää hyvin aikaa harjoitella ripsien laittoa. Toisen koulutuspäivän teemana on ripsihuolto, johon kuuluu teoriaosuus sekä huollon tekeminen mallille noin 3 - 4 h ajan. Tämän jälkeen olet suorittanut kurssin. Jos tarve vaati ja halua riittää, voit vielä sen jälkeen osallistua 3 h lisäkoulutukseen. 

Klassisten ripsienpidennysten koulutus 350 € 
Sisältää todistuksen.

Klassisten ripsien koulutus aloituspaketilla 599 €
Aloituspaketti sisältää: 40 kpl geelityynyjä, 2 pinsetit, 4 rasiaa ripsiä, ripsiharja, liima, pre-treatment ensikäsittelyaine, desinfiointiaine, peili, poistoaine, microharjat, teippi, kuivauspumppu, Swarovski-kristallit sekä todistus.

Volyymiripsien koulutus

Volyymiripsien koulutukseen voi tulla jokainen, joka on suorittanut klassisten ripsien koulutuksen. Mikäli olet suorittanut klassisten ripsien koulutuksen jossain muualla kuin meillä, haluamme nähdä töistä kuvia tai todistuksen. Volyymiripsien tekniikka eroaa klassisesta suuresti ja se on teknisesti paljon vaativampi, siksi edellytämme pohjalle klassisten ripsien koulutusta.

Volyymiripset ovat nykypäivänä erittäin suositut ja kysytyt. Siksi suosittelemme käymään tämän koulutuksen! Volyymikoulutus kestää 1 päivän ja siihen kuuluu 1 h teoriaa sekä itse tekniikan harjoittelua mallille noin 4 - 5 h. 

Volyymiripsien koulutus 300 €
Sisältää todistuksen.

Volyymiripsien koulutus 450 € aloituspaketilla
Sisältää pinsetit, 8 rasiaa ripsiä, liima ja todistus.

Ripsienpidennyskoulutusten maksu: käteinen, kortti ja Klarna-lasku.

Ota yhteyttä, kerromme mielihyvin lisää ripsienpidennysten koulutuksista!

HUOM! Jos olet suorittanut koulutuksen meillä ja olet ammattitaitoinen tekijä, lähetä meille säännöllisesti kuvia töistäsi. Näin voimme suositella sinua asiakkaillemme! 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Anna lahjaksi kauneutta

Kauneushoitolastamme voit ostaa myös lahjakortit!

Aukioloajat

ma-pe 7.30–20
la 10–18
su 10–15
(aukioloajat sopimuksen mukaan)

Ripsitarvikkeiden verkkokauppa

Osta tuotteita vaivattomasti verkosta! Verkkokauppaan »

  ​