Meikkipalvelut

Paras meikki juuri sinulle, arjen ja juhlan hetkiin – varaa aika hoitolaamme Helsinkiin

Meikillä korostat parhaita puoliasi tai kenties kokeilet jotain aivan uudenlaista ilmettä! Blue Coralin kosmetologien meikkiin voi tulla ihan jokainen, joka tarvitsee päivä- tai iltameikin johonkin tärkeään tapahtumaan. Teemme meikkejä contouring-tyylillä, joka on ulkomailla suuren suosion saavuttanut meikkitrendi. Menetelmässä luodaan valoja ja varjoja korostamaan asiakkaan kasvojen piirteitä sekä parhaita puolia. Contouring-meikki huomataan takuulla! 

Teemme meikkejä kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Esimerkiksi iltameikki on täydellinen yhdistelmä kauniin kampauksen ja iltapuvun kanssa, joka varmasti viimeistelee ulkonäkösi. Häämeikki tekee puolestaan morsiamesta tyylikkään, hehkuvan ja kauniin. Meikkiopastus on hyvä vaihtoehto silloin, jos haluat oppia uuden meikkityylin tai opetella käyttämään erilaisia meikkituotteita itse. Meikkiopastus on myös ihana lahja läheiselle!

Varaa aika meikkiin

Kysy lisää meikkipalveluistamme tai varaa aika suoraan verkkoajanvarauksen kautta. Tutustu myös muihin palveluihimme! Hoitolamme tunnetaan mm. erityisen taidokkaasti tehdyistä ripsienpidennyksistä. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Anna lahjaksi kauneutta

Kauneushoitolastamme voit ostaa myös lahjakortit!

Aukioloajat

ma-pe 7.30–20
la 10–18
su 10–15
(aukioloajat sopimuksen mukaan)

  ​