Ripsienpidennyskoulutus

Klassisten ripsien koulutus

Klassisten ripsien koulutus on ensi askel ripsimaailman salojen oppimiseen. Koulutuksen ensimmäisenä päivänä on noin 1,5 h teoriaa, jossa käydään läpi ripsienlaittotekniikkaa, työvälineitä, työn järjestystä sekä hygieniaan ja työasentoon liittyviä asioita. Lisäksi harjoitellaan mallilla ripsien laittoa, aivan alusta alkaen. Ripsiä tehdään mallille noin 4 - 6 tuntia. Sen jälkeen asiakas harjoittelee itsenäisesti kotona. Ennen toisen koulutuspäivän varaamista olisi suositeltavaa tehdä itsenäisesti 5-10 ripset, jotta saisit kaiken irti 2. koulutuspäivästä.

Toinen koulutuspäivä varataan yleensä noin 2-3 viikon päähän, jolloin jää hyvin aikaa harjoitella ripsien laittoa. Toisen koulutuspäivän teemana on ripsihuolto, johon kuuluu teoriaosuus sekä huollon tekeminen mallille noin 3 - 5 h ajan. Tämän jälkeen olet suorittanut kurssin jos taidot ovat riittävät.

Jos tarve vaati voit vielä sen jälkeen osallistua 3 h lisäkoulutukseen. Se kuuluu hintaan.

Klassisten ripsienpidennysten koulutus 399 € 
Sisältää todistuksen.

Klassisten ripsienpidennysten koulutus aloituspaketilla 599 €
Aloituspaketti sisältää: 40 kpl geelityynyjä, 2 pinsetit, 4 rasiaa ripsiä, ripsiharja, liima, pre-treatment ensikäsittelyaine, desinfiointiaine, peili, poistoaine, microharjat, teippi, kuivauspumppu, Swarovski-kristallit sekä todistus.

Volyymiripsien koulutus

Volyymiripsien koulutukseen voi tulla jokainen, joka on suorittanut klassisten ripsien koulutuksen. Mikäli olet suorittanut klassisten ripsien koulutuksen jossain muualla kuin meillä, haluamme nähdä töistä kuvia ja todistusta. Volyymiripsien tekniikka eroaa klassisesta suuresti ja se on teknisesti paljon vaativampi, siksi edellytämme pohjalle klassisten ripsien koulutusta.

Volyymiripset ovat nykypäivänä erittäin suositut ja kysytyt. Siksi suosittelemme käymään tämän koulutuksen! Volyymikoulutus kestää 2 päivä ja siihen kuuluu noin 3 h teoriaa sekä itse tekniikan harjoittelua,  laitto nukelle ja mallille. 

Volyymiripsien koulutus 399 €
Sisältää todistuksen.

Volyymiripsien koulutus 599 € aloituspaketilla
Sisältää pinsetit, 8 rasiaa ripsiä, liima ja todistus.

Koulutuksia järjestämme sopimusen mukaan.

Ripsienpidennyskoulutusten maksu: käteinen ja kortti.

Ota yhteyttä, kerromme mielihyvin lisää ripsienpidennysten koulutuksista!

HUOM! Jos olet suorittanut koulutuksen meillä ja olet ammattitaitoinen tekijä, lähetä meille säännöllisesti kuvia töistäsi. Näin voimme suositella sinua asiakkaillemme! 

Soita 040 661 6812

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse