Meikkipalvelut

Paras meikki juuri sinulle, arjen ja juhlan hetkiin – varaa aika hoitolaamme Helsinkiin

Meikillä korostat parhaita puoliasi tai kenties kokeilet jotain aivan uudenlaista ilmettä! Blue Coralin meikkaajaa-maskeeraajaa on toiminut alalla jo vudesta 2013 lähtien. Meikkaajalla on kokemusta tosi laajasti eri tekniikoista ja varmasti saat paljon vinkkejä myös ihan arkipäivä meikkiin. Meikkiin voi tulla ihan jokainen, joka tarvitsee päivä- tai iltameikin johonkin tärkeään tapahtumaan. Teemme meikkejä contouring-tyylillä, joka on ulkomailla suuren suosion saavuttanut meikkitrendi. Menetelmässä luodaan valoja ja varjoja korostamaan asiakkaan kasvojen piirteitä sekä parhaita puolia. Contouring-meikki huomataan takuulla! 

Teemme meikkejä kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Esimerkiksi iltameikki on täydellinen yhdistelmä kauniin kampauksen ja iltapuvun kanssa, joka varmasti viimeistelee ulkonäkösi. Häämeikki tekee puolestaan morsiamesta tyylikkään, hehkuvan ja kauniin. Meikkiopastus on hyvä vaihtoehto silloin, jos haluat oppia uuden meikkityylin tai opetella käyttämään erilaisia meikkituotteita itse. Meikkiopastus on myös ihana lahja läheiselle!

LED hampaiden valkaisu

Peroksiditon LED- hampaiden valkaisu tehdään käyttämällä turvallista LED-lamppua. Hampaiden valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä, eikä LED-lampun laservalo vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisä- tai ulkopuolella. Peroksiditon hampaiden valkaisu tehdään luonnonmukaisilla aineilla.

Hampaiden valkaisu aloitetaan valitsemalla sopiva sävy, jonka jälkeen valkaisugeeli laitetaan hampaisiin, mikä aktivoituu LED-lampun valossa. LED-lamppua käytetään 3 x 15 min, eli joka 15 min välein poistetaan geeli ja laitetaan uusi. Geelin lisääminen hävittää hampaisiin tulleet tahrat esim. kahvista, tupakasta, viinistä ja teestä. Koko hoito kestää tunnin.

Hampaidenvalkaisuhoito, kesto 1 h, hinta 89 €
Hoidon suorittaa hampaidenvalkaisukoulutuksen käynyt kosmetologi.

Mikä on hampaiden LED-valkaisu?
Hampaiden valkaisu on hoito joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäymät LED-laservalon avulla.

Kenelle hoito sopii?
Hoito sopii melkein kaikille. Ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei myöskään henkilölle joka kärsii valoallergiasta, henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 13 vuotiaille. Myöskään sitä ei voi tehdä potilaille joilla on kemoterapiahoidot kesken tai jotka sairastavat melanoomaa.

Onko hoidossa jotain riskejä?
Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?
Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, jne., hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. Jos haluat pitää hampaat aina valkoisina, uusi käsittely 4-6 kuukauden välein.

Tekniikkamme
Meillä on markkinoiden paras teknologia. Led-laservalo aktivoi valkaisugeelin joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.), älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista dieettiä (väritön) seuraavan 48 tunnin aikana valkaisun jälkeen.

VALMISTUSAINEET/GEELIN KOOSTUMUS
100% luonnollisia ainesosia

 • GLYSERIINI
 • NATRIUMBIKARBONAATTI
 • KALIUMSORBAATTI
 • KARBOMEERI
 • ALOE LEAF JUICE
 • BARBADENSIS
 • GRANAATTIOMENAN SIEMENUUTE
 • KAMOMILLAN KUKKAISUUTE
 • NATRIUMFLUORIDI
 • AROMI
 • POLYSORBITAANI
 • ERGOCALSIFEROLI
 • TRIETANOLIAMIINI 85%
   

SUOSITUKSET JA KONTRAINDIKAATIOT

Hoito voidaan tehdä niin usein kun halutaan. Suosittelemme kuitenkin vähintään 24 tunnin väliä valkaisulle että geelin vaikutus on tasoittunut. Vaikutus kestää 4-6 kuukautta joten säilyttääkseen valkoiset hampaat on suositeltavaa tehdä hoito 2-3 kertaa vuodessa.

Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia mutta ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on valoherkkyys, kemoterapiahoidot kesken, melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa.

Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Soita 040 661 6812

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse