Ripset, kulmat ja kestopigmentoinnit

Lue palveluistamme tarkemmin ja tutustu myös galleriaan , varaa aika ripsienpidennyksiin tai kulmien käsittelyyn helposti verkosta. Toki voit soittaakin meille suoraan ja varata ajan. 

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripset ovat mainio vaihtoehto, jos haluat pidennetyt, mutta kuitenkin erittäin luonnolliset ripset. Klassisissa ripsienpidennyksissä laitetaan yksi ripsikuitu yhdelle omalle ripselle. Suositeltu huoltoväli 2-3 vko.

Volyymiripsienpidennykset

Volyymiripsissä muodostetaan yhdelle omalle ripselle ripsikuidusta viuhka – tästä nimi volyymiripset. Volyymiripset ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat tuuheat, näyttävät ripset. Volyymiripset saadaan näyttämään toki luonnollisiltakin. Volyymiripsillä pystytään myös täyttämään aukkoja, joissa ei kasva omia ripsia. Suositeltu huoltoväli 3-4 vko.

Tärkeää tietoa ripsienpidennyksistä

 • Mikäli mahdollista, tule ripsienpidennyksiin tai huoltoon puhtailla ripsilla. Ripsiväri, luomiväri ja meikkivoide, jotka ovat ripsissä, voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. 
 • Älä kastele ripsiä 24 h:iin ripsienlaiton tai huollon jälkeen.
 • Älä kisko, vedä tai leikkaa ripsiä kotona.
 • Pese ripsiä varovaisesti noin 2 kertaa viikossa, jotta ripset pysyvät puhtaina.
 • Ripsienpidennysten kanssa voi käyttää öljyttömiä tuotteita: ripsiväriä, luomiväriä, rajauskynää, silmänympärysvoidetta, piilolinssejä sekä ripsienpidennysseerumia.
 • Ripsienpidennysten kanssa voi käydä uimassa sekä saunoa normaalisti. 
 • Omega-3 ja muut erilaiset vitamiinivalmisteet saattavat vaikuttaa ripsienpidennysten pysyvyyteen.
 • Ripsienpidennykset voidaan laittaa, vaikka olet raskaana. 
 • Jos sinulla on allergia tai tulehdus, ei ripsienpidennyksiä voida laittaa.  

Muut ripsikäsittelyt: Lash Lift

Lash lift -käsittely on nykyaikaisempi vaihtoehto ripsien kemialliselle taivuttamiselle ja värjäämiselle. Sen pysyvyys on noin 1,5 - 2 kuukautta.

Lash Lift -ripsien kestotaivutus on käsittely, jonka avulla omat ripsesi taivutetaan vain tyvestä, jolloin ripsesi näyttävät pidemmiltä ja katseesi aukeaa kauniisti. Verrattuna perinteiseen ripsipermanenttiin, jossa ripset taivutetaan koko matkalta rullan ympärille, on Lash Lift saanut paljon tyytyväisiä asiakkaita, joilla on ollut huonoja kokemuksia perinteisestä ripsipermanentista.

Käsittelyn avulla saadaan omat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja kaarevammilta ilman ripsienpidennyksiä tai tekoripsiä. Kestotaivutus on loistava vaihtoehto sinulle, joka et joko halua käyttää ripsienpidennyksiä tai olet esimerkiksi allergisoitunut ripsiliimalle. 

Ripset kiinnitetään silikonimuotin päälle yksitellen, minkä jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet. Tämän jälkeen ripset kestovärjätään ja  laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan. Silikonimuotit valitaan halutun lopputuloksen mukaisesti. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, minkä jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen, ja saunomista sekä uimista tulee vältää 48 h käsittelyn jälkeen.

Lashlift sopii sinulle, jos 

 • Omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
 • Ripsistäsi puuttuu taipuisuus
 • Ripset kasvavat alaspäin 
 • Et pidä ripsivärin käytöstä, muttet kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä 
 • Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista 

Kulmat

Kulmien kestovärjäys

Perinteinen kulmien värjäys tehdään kestovärillä, joka kestää kulmissa noin 2 viikkoa.

Henna Brows

Henna on luonnollinen väri, joka on kehitetty kulmien kestovärjäykseen. Brow Henna värillä saa kestävämmän tuloksen kuin tavallisella kestovärillä. Väri pysyy iholla ja kulmissa pidempään, kun tavallinen kestoväri (iholla 5-21 päivää ja kulmakarvoissa noin 6 viikkoa). Värin pysyvyys on individuaalista sekä riippuu ihontyypistä.

Brow Henna kulmatekniikka on tarkoitettu kaikille jotka haluavat: parantaa kulmien muotoa, peittää pieniä kauneusvirheitä kulmissa, antaa kulmille väriä, kasvoille ilmettä, saavuttaa huolittelut kulmat pitkäksi ajaksi.

Henna kulmien huolto: 24h käsittelyn jälkeen ei saisi kulmia kastella, jokapäiväisesti tuli käyttää öljyä.

Milloin Henna käsittely emme suosittele. Jos sinulla on vaurioitunut iho, allergia, harmaat karvat (henna väri ei aiheuta allergiaa ja mutta on olemassa mahdollisuuksia, että henna ei sovi sinulle tai voi aiheuttaa herkkyyttä.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa ja ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. 

Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 • puudutusaineallergia
 • sokeritauti
 • verenohennuslääkitys
 • verenvuototauti
 • Raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
 • flunssa tai muu tulehdus
 • herpes
 • hiv
 • hepatiitti
 • keloidi(taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Jos on altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen pigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

Ajanvarausket kestopigmontointiin vaan puhelimella tai sähköpostin kautta!

Kysy rohkeasti lisää menetelmistä

Ripsienpidennysten, sekä muiden ripsi- ja kulmakäsittelyjen ammattilaisemme vastaavat mielihyvin kysymyksiisi. Ota yhteyttä!

Soita 040 661 6812

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse